Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alpha 3 rev 2
05-20-2012, 04:27 PM
Post: #1
alpha 3 rev 2
Hi:
I have tried installing the 2nd rev of the *.iso. It proceeded smoothly to, "installing core packages" and hung there. The first time i waited for three hours before realising and shut of the system. That was last night. I restarted the installation process again this morning. The installer is displaying the message "installing core packages" for over an hour with no activity from the CDRom drive (source) or the hard drive (destination).

The system is a 486 (33mHz) with 32 megabytes of RAM.

Thanks for your help
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
alpha 3 rev 2 - canuck - 05-20-2012 04:27 PM
RE: alpha 3 rev 2 - CharlieBros - 05-20-2012, 08:23 PM
RE: alpha 3 rev 2 - canuck - 05-21-2012, 12:00 AM
RE: alpha 3 rev 2 - tavvva - 05-21-2012, 12:07 PM
RE: alpha 3 rev 2 - tavvva - 05-20-2012, 09:54 PM
RE: alpha 3 rev 2 - canuck - 05-21-2012, 12:17 AM
RE: alpha 3 rev 2 - CharlieBros - 05-21-2012, 12:10 AM
RE: alpha 3 rev 2 - canuck - 05-21-2012, 02:14 AM
RE: alpha 3 rev 2 - CharlieBros - 05-21-2012, 02:35 AM
RE: alpha 3 rev 2 - nl2stk - 05-21-2012, 06:53 AM
RE: alpha 3 rev 2 - CharlieBros - 05-21-2012, 08:16 PM
RE: alpha 3 rev 2 - tavvva - 05-21-2012, 09:53 PM
RE: alpha 3 rev 2 - snacsnoc - 05-24-2012, 01:13 AM
RE: alpha 3 rev 2 - tavvva - 05-24-2012, 08:14 AM
RE: alpha 3 rev 2 - tavvva - 05-24-2012, 08:37 AM
RE: alpha 3 rev 2 - CharlieBros - 05-24-2012, 12:09 PM
RE: alpha 3 rev 2 - tavvva - 05-24-2012, 12:30 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | DeLi(cate) Linux | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication