Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Very old laptop - need some help :)
02-20-2012, 02:52 PM
Post: #71
RE: Very old laptop - need some help :)
(02-19-2012 03:37 PM)euronet Wrote:  Space to start the game = works
and shoot, they other keys are the left/right cursorkeys = not working

I have the same problem here on Siemens Nixdorf Mobile 700 ... the game goes terribly slow and once the game is entered no keys are working ....
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-22-2012, 11:13 PM
Post: #72
RE: Very old laptop - need some help :)
My legacy PCMCIA cards are waiting at the post office for me to pick them up. I'll let you know once they're tested. Stay tuned, please.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-23-2012, 08:31 PM (This post was last modified: 02-23-2012 08:32 PM by tavvva.)
Post: #73
RE: Very old laptop - need some help :)
Ok .... it seems both of them work with the orinoco_cs module ...

FulBond XI-325H
Lucent Technologies PC24E-H-ET


Next step: resurrection of my router to test supported encryption modes ...
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-26-2012, 12:25 PM
Post: #74
RE: Very old laptop - need some help :)
Ok .... it seems both of them work with the orinoco_cs module ...

FulBond XI-325H
Lucent Technologies PC24E-H-ET


Next step: resurrection of my router to test supported encryption modes ...

thats nice Smile
unfortunately for me I had some motherboard issues that cause instability to my system , I tried a few things and now I am testing again, meanwhile I am expecting some answers from a local site for legacy cards , I'll be back Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-26-2012, 03:32 PM (This post was last modified: 02-26-2012 03:34 PM by tavvva.)
Post: #75
RE: Very old laptop - need some help :)
Ok :] No rush ... the cards work with basic encryption only at the moment ... I have to make the wpa_supplicant working in order to allow them support the WPA encryption ...
I also have 3 different models of Xircom ethernet and all seem to work without problems (just the poor & fragile connection cables make the sittuation sometimes difficult).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | DeLi(cate) Linux | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication